061/ 23 26 752 milkovicz@sbb.rs

Apartman Centar 1

Apartman Centar 1 se nalazi u centru Sombora. Gostima je na raspolaganju klimatizovan smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i prostranim dnevnim boravkom sa TV-om sa satelitskim kanalima. Glavni trg i Katedrala udaljeni su 650 metara.

Ova smeštajna jedinica poseduje potpuno opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo sa kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

U prizemlju zgrade u kojoj je smešten apartman, nalaze se bar i restoran sa dečijim igralištem. Prodavnica je udaljena 150 metara. Obezbeđen je i besplatan parking u okviru objekta.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Somboru! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u Somboru! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.

Apartman Centar 2

U apartmanu za 4 osobe udobno se mogu smestiti četvoro prijatelja, manja porodica ili poslovni partneri. Apartman ima jednu zasebnu spavaću sobu koja je predivno osunčana u toku većeg dela dana. Ona ima veliki francuski ležaj, pored koga su dva noćna stočića sa lampama.

Osim spavaće sobe, apartman ima i dnevnu sobu u kojoj se nalazi udobna i velika garnitura za sedenje, koja se po potrebi razvlači te ovde mogu da spavaju i dve odrasle osobe ili deca. Pored garniture za sedenje nalazi se i mali stočić, kao i TV sa kablovskim kanalima koji vam je na raspolaganju za vreme boravka u ovom modernom apartmanu.

Apartman je klimatizovan pa tako uvek možete da zamračite prostorije i rashladite prostor ili da se ugrejete u toku zime. Takođe, besplatna internet konekcija vam je stalno dostupna bilo za poslovne potrebe ili za surfovanje u dokolici.

Tu je i kompletno opremljena kuhinja sa stolom za ručavanje i stolicama. Ovde možete pripremiti sebi i vama dragim ljudima ukusan obrok koji ćete pamtiti. Uz to, kupatilo je potpuno novo i opremljeno novim elementima. U sklopu apartmana nalazi se i balkon koji nije okrenut ka ulici i stoga vam dopušta onaj osećaj intime koji vam je potreban dok ujutru ispijate prvu jutarnju kafu.